Blog

2019 Konya Uluslararası Tarım Fuarı

2019 Konya Tarım Fuarı, Biz Yeni Aktaş Otomotiv -ROPA- açısından oldukça verimli, hareketli  ve başarılı geçti. Ziyaretçiler Tarım makineleri, ekipmanları ve  diğer alanlardaki son yenilikleri takip etme imkanı buldular.

Almanya Ropa’dan Satış Müdürü Werner Bauereisen ve Türkiye sorumluları Michael Halcour , Tural ibrahimov Fuar’da bize eşlik ettiler. Fuar boyunca Çiftcilerimizle , Kooperatiflerimizle, Makine sahiplerimizle çeşitli alanlardaki dostlarımızla sohbet etme fikir alışverişinde bulunma şansımız oldu. Ayrıca yeni dostluklarda kurmuş olduk.

Bizi ziyaret eden tüm Çiftçilerimize , Kooperatiflerimize ve Dostlarımıza teşekkür eder , hepimiz için verimli ve kazançlı bir yıl dileriz.

YENİ AKTAŞ AİLESİ

geleceği olan meslek eğitimi

Geleceği Olan Meslek Eğitimi

Paintner ailesi ile meslek eğitim takımı, yeni meslek eğitimi yılının başında, toplamda sekiz yüksek motiveli meslek eğitimi öğrencilerine ROPA ve PMB’deki meslek başlangıcı için hoşgeldin demiştir. Mesleki eğitim alacak öğrencilerin isimleri: Marianne Paintner, Manfred Siegrün (mesleki eğitim müdürü PMB), Christiane Paintner, Christoph Reinert, Niclas Schmidt, Marina Bauer, Michael Kichhammer, Karl Besenhard, Paul Weinmann, Josef Klebensberger, Hubert Müller, Michael Wagensoner (mesleki eğitim müdürü ROPA), Carolin Paintner

Devamını Oku

Keiler 1 ve Keiler 2 Rottar Gösteriminde Heyecan Verdi

Keiler 1 ve Keiler 2 Rottar Gösterimi

Sittelsdorf/ Karpfham. Tabiiki ROPA, Karpham'da Rottal gösteriminde temsil edilmiştir. Harika havada yine bir çok misafir hazır bulunmuştur. ROPA standında, ROPA Keiler patates sökücüsü için, yoğun bir ilgi oluşmuştur. Patates sökücülerinin yanı sıra All in one'nın yayma tekniği ve depolama tekniği tanıtılmıştır. Raab ahşap yapının orijinal ahşap evi ROPA'nın standını bir atraksiyon haline getirmiştir.

ROPA'nın sökücünün tam hidrolik tahriği, özellikle yüksek talepleri olan müşteriler için geliştirilip ikna etmiştir. Bundan dolayı düşük titreşimli ve ses azaltımlı sürüşü mümkün kılmaktadır. Hareket pirizi devir sayısından bağımsız olarak, bütün temizlik birimleri kendi optimal hızını tutmaktadır.


Devamını Oku

Fransa'daki Beet Europa'da Pancar Tekniğinde Ropa Yenilikleri

Fransa’da Beet Europa

Sittelsdorf / Moyvillers - Betteravenir. ROPA, Beet Europe'da iki akslı yeni sürümlü pancar sökücüsüyle yeni güç boyutuyla gösterime sunmuştur. Yeni Panther 2'de modern sportif dizaynı çevirebilirliği ve ataklığıyla birlikte pancar sökümü sevinçle birleşip bir "çalışma hayvanına" dönüşmektedir. Zor şartlarda yeterince güç rezerveleri ya da XL sökme tesisatlarındaki yeni 700 PS daha doğrusu 768 PS Volvo seri motorlar pompa fıskiyesiyle ve 16,12 litrelik motor hacmine ulaşmaktadır.

Yeni makine tasarımına madalya prömiyerli ve eğim stabilizasyonlu zemin korumalı hareket düzeni tekniği ve otomatik eğim dengesi mükemmel şekilde entegre edilmiştir. Tiger 6'dan türetilmiş daha güçlü depo boşaltımıyla boşaltma bantı, sürüş sırasında daha çabuk yükleme sağlamaktadır. Bir çok otomatik programlı, cam dokunmatik terminalli yeni konfor kabini, mükemmel sürüş konforu ve en iyi sökme sonuçlarının temelidir.


Devamını Oku

Ürün kataloglarını indirmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz...